Alles draait om het juiste kader. Als het hele bedrijf wordt geleid vanuit het juiste gekozen en geformuleerde kader, is het voor zowel de leiders als de medewerkers veel makkelijker om een grotere bijdrage te leveren.

Visie en missie sessies

Als jouw bedrijf geen duidelijk doel heeft, wordt het een stuurloos schip. Tijdens deze sessies begeleiden wij het uitzetten van de juiste koers. Een koers die bij het bedrijf past, bij de visie past en die richting en focus geeft. De strategie (het hoe) wordt daarna vastgesteld. Daarmee wordt voor iedereen duidelijk wat hij moet doen en lekt er veel minder energie weg.

Teambuilding

Van een team een sterk team maken, is zorgen dat de talenten van de verschillende leden tot hun recht kunnen komen. Niet meer en niet minder. In deze training gaan wij op zoek naar de verschillende talenten van het team en kijk wij hoe wij deze op elkaar kunnen laten aansluiten.

"Als ik zie dat de bedrijven waar voor we werken winst maken, goed liquide zijn en de leiders daarmee meer vrijheid voelen om verder te ondernemen, is ons doel bereikt."

Ernst van Dijk