De trainingen van Gift worden altijd in-company gegeven. Dat betekent dat ze helemaal op maat worden gemaakt. We kijken naar de doelgroep, het kennisniveau en de wensen. Daar maken we dan een levendig, uitdagend en praktijkgericht programma voor.

 • LEIDERSCHAP

  Deze training gaat over verantwoordelijkheid nemen. Want daar draait het om bij leiderschap. Sterker nog, leiderschap is verantwoordelijkheid nemen. Op alle vlakken. Van de verdere groei van jouw bedrijf, het soepel functioneren van de afdeling tot aan jouw eigen handelen. En alles er tussenin.

 • Ondernemerschap

  Je bent ondernemer en je wilt jouw bedrijf laten groeien. Dat betekent dat je risico's moet nemen en risico's moet uitsluiten. Alleen, welke moet je nemen en welke juist niet? Bij deze training ga je op zoek naar de juiste mix.

 • Presenteren

  Presenteren is voor veel mensen niet bepaald een hobby. Als dit ook voor jou geldt, is er goed nieuws: je kunt het leren. Deze training ontdek hoe je een verhaal kunt neerzetten, op een manier die het beste bij jouw persoonlijkheid past. Zodat iedereen aan jouw lippen hangt en de boodschap helder overkomt.

 • Communiceren

  Alles begint met communiceren. Anders gezegd, communiceren is een van de meeste waardevolle vaardigheden. Een vaardigheid die begint met de vraag: hoe kom ik over op anderen? Wij helpen jou het antwoord te vinden en leren je hoe jij (nog) beter kunt communiceren.

 • Acquireren

  Klanten en nieuwe klanten zijn de basis van ieder florerend bedrijf. Maar hoe kom je aan die nieuwe klanten? Deze training is erop gericht om de stroom nieuwe klanten op gang te brengen en op gang te houden.

"Bij de BNO geeft Ernst alle zeven Kerncompetenties trainingen. Daarmee heeft hij al veel van onze leden geholpen bij het professionaliseren van hun beroepspraktijk."

Patrick Aarts (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers)

The Mind